Mini vakantie arrangementen

Een weekend-vakantie voor mensen met een verstandelijke beperking inclusief begeleiding van Hen

In het weekend (vrijdag- tot zondagmiddag) bied ik een arrangement aan voor mensen met een verstandelijke beperking. Er kunnen maximaal 4 personen gebruik maken van dit arrangement per dag.

Tijdens het weekend begeleid ikzelf 24/7 de vakantiegangers, verzorg ik de inwendige mens, en zorg ik voor een stukje humor en vertier! Ook kunnen er activiteiten ingepland worden zoals bijvoorbeeld fietsen, wandelen, zwemmen, bioscoop bezoek, winkelen of bowlen.

Om iedereen te voorzien in zijn of haar wensen maak ik graag een offerte op maat, hierin kunnen we samen kijken hoe lang je wilt verblijven en wat je verdere wensen zijn.

Weekend vakantie arrangement

Een midweek-vakantie voor mensen met een verstandelijke beperking met eigen begeleiding

Midweek verblijf van maandag tot vrijdag, met eigen begeleiding?
Dat kan!

Ut Henhoes is een geschikt verblijf voor maximaal 6 personen. Het gehele jaar door zijn er mogelijkheden om een midweek te verblijven in Swalmen. Het verblijf bestaat uit diverse slaapkamer met eigen en gedeelde badkamer. Een huiskamer met zitruimte en tv en een riante leefkeuken waar eventueel zelf gekookt kan worden. 

Om iedereen te voorzien in zijn of haar wensen maak ik graag een offerte op maat, hierin kunnen we samen bekijken hoe lang jullie willen verblijven en wat jullie verdere wensen zijn.

Midweek vakantie arrangement