WIE BEN IK

Mijn naam is Hen op den Camp, woonachtig in Swalmen. In mijn werk hoorde ik geregeld dat de cliënten geen vakantie of weekendje weg kunnen zonder begeleiding. In dit gemis, wilde ik voorzien. Daardoor heb ik in 2016 het plan opgevat om naast mijn werk ook iets voor mijzelf te starten; een logies&ontbijt en een weekendverblijf. Door de week kan iedereen gebruik maken van logies&ontbijt arrangementen. In het weekend bied ik mensen met een verstandelijke beperking een weekend arrangement aan, inclusief begeleiding! Ik hoop dat ik veel mensen mag ontvangen in Ut Henhoes, dus wie weet ziens we ons in Swalmen! Hen.

Hen
Op den Camp

KOOKKUNSTEN

Naast dat ik jaren op woongroepen heb gekookt, heb ik ook 3 jaar wekelijks een maaltijd voor bekenden in de omgeving Swalmen gemaakt. Via een Facebook oproep konden mensen dit bestellen, en het kwam geregeld voor dat ik helemaal volgeboekt was. Daardoor durf ik te zeggen dat ik een heerlijke maaltijd op tafel kan toveren, van ontbijt tot diner.

Z-VERPLEEGKUNDIGE

In 1979 heb ik de opleiding tot Z-verpleegkundige gevolgd. En ondertussen al meer 40 jaar ervaring opgebouwd als begeleidster voor mensen met en verstandelijke beperking. Verder ben ik BIG geregistreerd (BIG-nummer: 79017389430).